čtvrtek 17. května 2018

Začínáme a pokračujeme jinak...


  Jako pravidelné přispěvatele a čtenáře portálu www.operaplus.cz nás před několika týdny nemile zaskočila zpráva o poněkud chaotickém a náhlém ukončení činnosti tohoto webu, který se přes určité výhrady odborné veřejnosti určitě těšil většinové přízni  těch, kteří mají rádi operu a balet.

Teď po ukončení činnosti Opery plus pociťujeme jasný deficit zpráv -  zvykli jsme si za poslední léta přihlásit se na zmíněný portál a během pár minut získat přehled o tom, kde se co děje, jaká bude kde premiéra a jaké představení bychom si neměli nechat ujít.

Proto jsme se rozhodli nabídnout bývalým operním příznivcům opery plus skromnější alternativu -  chceme informovat o nejnovějším dění v opeře u nás i v zahraničí, připomenout výročí výrazných osobností ze světa vážné hudby a hlavně nabídnout Vám čtenářům prostor, kde můžete ihned vyjádřit svůj názor.

Začínáme bez jakýchkoliv dotací, jen s pár zkušenostmi pravidelných přispěvatelů bývalé Opery plus a chceme Vás pozvat ke sledování našeho blogu. Naše příspěvky budou osobnější, nemusí mít formu klasické divadelní recenze či kritiky a naši čtenáři budou muset  (alespoň zpočátku) oželet bohatější obrazový materiál. 

Rovněž do našeho blogu rádi přizveme ty, kteří mají zkušenost s psaním, kteří by se (zatím bez nároku na honorář) chtěli podělit o svoji úvahu či zážitek z představení.

Své názory a připomínky  nám můžete psát přímo sem nebo na emailovou adresu  fidelio@seznam.cz.

Takže začínáme a učíme se každým dnem...











2 komentáře:

fidelio řekl(a)...

dobrý začátek.

Anonymní řekl(a)...

Super napad, vsichni fanouskove opery preji hodne zdaru ;)